Vitaliteit

Stress is één van de grootste uitdagingen van onze tijd. Bovendien is het complexe problematiek die vaak verandering op vele vlakken in je leven vraagt. Meer vitaliteit ervaren in je leven is dus niet alleen een kwestie van beter ontspannen.

In onze coaching op het gebied van vitaliteit brengen we stressoren en energiebronnen in kaart. Op persoonlijk en zakelijk vlak. Vervolgens gaan we kijken of we deze weer in evenwicht kunnen krijgen.

Naast psychologische interventies, geven we ook tips over slaap, voeding en sport. Bovendien moedigen we je aan om het gesprek met je werkgever aan te gaan. Zo zorgen we ervoor dat je batterij weer gevuld raakt zodat je vaker kunt doen wat je wilt doen.

Vitaliteit
Preventief

Vitaliteitscoaching

Heb je het idee dat er steeds minder uit je handen komt? Lijkt alles energie te kosten en weinig meer energie te geven? Om een burnout te voorkomen is het verstandig om aan je vitaliteit te gaan werken.

Curatief

Burnout-begeleiding

Zit je op dit moment thuis? Ben je overspannen of heb je een burnout. Wij helpen je om er weer bovenop te komen. Hierin betrekken we als dat mogelijk is ook je werkgever en eventueel de bedrijfsarts.

Onze aanpak

Volgens de “Job demands, Job Resources”-theorie van de Nederlandse professor Arnold Bakker is je vitaliteit een evenwicht tussen wat er van je gevraagd wordt en wat je te geven hebt. Bij mensen die overspannen raken of zich uitgeput voelen, wordt er dus teveel gevraagd of ze hebben te weinig om te geven.

In het coachingstraject werken we aan het managen van alles wat er op je af komt. Vaker nee zeggen tegen taken, geen onnodige verantwoordelijkheden nemen en je leven wat simpeler maken.

Daarnaast kijken we naar het vergroten van je slagkracht. Door gezond te eten, te sporten en je motivatie te versterken. Dat alles zorgt ervoor dat je beter opgewassen bent tegen de eisen die het leven aan je stelt.

Hoe werkt het?

In een coachingstraject is het belangrijk dat je op een lijn zit met je coach. Je moet geloven in de aanpak en ook een “klik” hebben samen. Daarom maken we in eerste instantie eerst een belafspraak om te verkennen wat je coachvraag is. Op basis daarvan stellen we een coach aan je voor en plannen we een eerste gesprek.

Dit eerste gesprek is vrijblijvend. Als je besluit om niet door te gaan, hoef je ook niet te betalen. Wanneer je wel doorgaat, telt dit als het eerste gesprek van je traject. In dit intakegesprek krijg je te horen wat onze aanpak ongeveer is en vertellen wij hoeveel gesprekken het traject ongeveer zal nemen. Je weet zo altijd waar je aan toe bent.

Investering

Ons standaardtarief is 200,- euro per gesprek van een uur. Hierbij zitten alle verdere kosten inbegrepen. Voor particulieren en ZZP’ers kunnen we in sommige gevallen andere tarieven rekenen. Neem in dat geval gerust contact op om te verkennen wat je voor je kunnen betekenen.

Direct een afspraak maken?

Er zijn meerdere manieren om een afspraak te maken. Je kunt natuurlijk gewoon bellen naar 0202442846 of een email sturen naar info@emerces.nl. Als je liever hebt dat wij je terugbellen, kun je het formulier hiernaast invullen.

Onze kantoor is gelegen aan de Linnaeusparkweg 196 H
in Amsterdam. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor de routebeschrijving verwijzen we je graag naar onze contactpagina.

<!– Calendly inline widget begin –>
<div class=”calendly-inline-widget” data-url=”https://calendly.com/hael-relatieplan/kennismakingsgesprek-clone?hide_event_type_details=1&hide_gdpr_banner=1&primary_color=61d095″ style=”min-width:320px;height:700px;”></div>
<script type=”text/javascript” src=”https://assets.calendly.com/assets/external/widget.js” async></script>
<!– Calendly inline widget end –>