Executive Coaching

Wie stappen maakt in zijn carrière loopt op den duur geheid tegen bepaalde uitdagingen aan. Hoe speel je het politieke spel? Wat wordt er van je gevraagd als leider en als manager? Wat kun je delegeren zonder de controle te verliezen?

Om op dit soort vraagstukken antwoord te kunnen geven, heb je kennis, vaardigheden en psychologisch kapitaal nodig. Onze executive coaches kunnen je helpen bij het ontwikkelen van deze capaciteiten. Zij combineren hun psychologische kennis met ervaring in de praktijk van het bedrijfsleven.

Business coaching is geschikt voor leidinggevenden, managers, directieleden, bestuurders en ondernemers.

executive coaching

Thema’s

Delegeren

Welke zaken kun je uit handen geven? En hoe doe je dat zonder het overzicht en de controle te verliezen?

Politiek

Welke belangen bestaan er en hoe speel je daar op in? Hoe ontwikkel je meer gevoel voor de politieke verhoudingen zonder je eigenheid te verliezen?

Macht

Je wilt invloed uitoefenen, maar niet de baas of agent spelen. Hoe motiveer en inspireer je mensen en wanneer is het tijd om toch je macht aan te spreken?

Welbevinden

Als je goed wilt presteren, moet je goed voor jezelf zorgen. Hoe blijf je staande in een jachtige en veeleisend leven?

Klankborden

Het cliche is waar: het kan best eenzaam zijn aan de top. Als je bovenaan staat, heb je niet altijd meer iemand om mee te overleggen. Een coach kan die rol vervullen.

Onze aanpak

Een standaard aanpak werkt eigenlijk nooit op het niveau van executive coaching. In veel gevallen starten deze trajecten niet eens met een heel helder omschreven probleem. Er is behoefte om eens te praten met iemand over de dingen die lopen, lijn komt er dan vanzelf in.

Voor ons als coach is het zaak om de situatie helder te krijgen, te spiegelen en patronen helder te maken. In sommige gevallen durven we het ook wel aan om een advies te geven. Als jij daar behoefte aan hebt in ieder geval

“Een executive coach is de gespreksleider van je innerlijke dialoog”

Hoe werkt het?

In een coachingstraject is het belangrijk dat je op een lijn zit met je coach. Je moet geloven in de aanpak en ook een “klik” hebben samen. Daarom maken we in eerste instantie eerst een belafspraak om te verkennen wat je behoefte is. Op basis daarvan stellen we een coach aan je voor en plannen we een eerste gesprek.

Dit eerste gesprek is vrijblijvend. Als je besluit om niet door te gaan, hoef je ook niet te betalen. Wanneer je wel doorgaat, telt dit als het eerste gesprek van je traject. In dit intakegesprek krijg je te horen wat onze aanpak ongeveer is en vertellen wij hoeveel gesprekken het traject ongeveer zal nemen. Je weet zo altijd waar je aan toe bent.

Investering

Ons standaardtarief is 200,- euro per gesprek van een uur. Hierbij zitten alle verdere kosten inbegrepen. Voor particulieren en ZZP’ers kunnen we in sommige gevallen andere tarieven rekenen. Neem in dat geval gerust contact op.

Direct een afspraak maken?

Er zijn meerdere manieren om een afspraak te maken. Je kunt natuurlijk gewoon bellen naar 0202442846 of een email sturen naar info@emerces.nl. Als je liever hebt dat wij je terugbellen, kun je het formulier hiernaast invullen.

Onze kantoor is gelegen aan de Linnaeusparkweg 196 H
in Amsterdam. Deze locatie is goed met het openbaar vervoer en per auto te bereiken. Voor de routebeschrijving verwijze we je graag naar onze contactpagina.

[contact-form-7 id=”102″]