Coaching Amsterdam

Coaching is een vorm van ontwikkeling waarbij een ervaring persoon (de coach) iemand ondersteunt bij het behalen van bepaalde persoonlijke of zakelijke doelen.

Bij Emerces | Coaching Amsterdam ben je voor al je coachingsvragen op het goede adres. Een coachingstraject is altijd toegesneden op jouw vraag. Toch hebben we hieronder een aantal “smaken” omschreven zodat je een idee kunt krijgen van het soort vragen waar we mee werken.

Bij je aanvraag starten we met een telefonisch kennismakinggesprek om te inventariseren wat je behoefte is. Op basis daarvan kiezen we een coach en plannen we een eerste gesprek in.

Heb je behoefte aan overleg of wil je inventariseren wat wij voor je kunnen betekenen? Bel ons dan gerust op 0202442846 en je krijgt direct een van onze coaches te spreken.

Coaching Amsterdam

Personal Coaching

Je bent zelf je belangrijkste instrument. In persoonlijke coaching pakken we beperkende overtuigingen aan en werken we aan het vergroten van je slagkracht.

Meer informatie

Zelfvertrouwen Coaching

Een van onze specialiteiten is coaching op het gebied van zelfvertrouwen. Een hoog zelfvertrouwen zorgt voor betere prestaties en een beter gevoel over jezelf.

Meer informatie

Career Coaching

Met behulp van loopbaanadviesgesprekken ontwikkel je loopbaanvaardigheden. Een koers uitstippelen, een baan vinden en jezelf blijven ontwikkelen.

Meer informatie

Vitaliteit

Omgaan met stress is een van de grootste uitdagingen van deze tijd. Met een goede, wetenschappelijk onderbouwde aanpak ben je er sneller weer bovenop.

Meer informatie

Teamcoaching

Teamcoaching is relatietherapie voor binnen bedrijven. Je brengt vaak meer tijd door met je team dan met je partner, dus hulp om die samenwerking goed te laten verlopen is heel prettig.

Meer informatie

Klik op de buttons om meer te lezen over de coachingtrajecten. Het is niet noodzakelijk om voor één traject te kiezen. In het intakegesprek maken we altijd een coachingsplan op maat, waarbij we ingaan op jouw behoefte.

Behoefte aan overleg? Bel nu direct op 0202442846 of neem contact op via onze contactpagina.